Ton Brink stelt zich voor...

In 1990 ben ik begonnen in Nijmegen op een bovenhuis met een keldertje en een garage. Dat was niet de meest ideale situatie. Daarvoor was ik 25 jaar in loondienst en dan komt het moment dat je erachter komt dat je het zelf beter kunt. Als ik het alleen niet red bij de grotere projecten, dan huur ik gespecialiceerd personeel in. Ik kan in principe alles zelf, maar voor sommige klussen is het handig om een paar extra handen te hebben. Dan haal ik er bijvoorbeeld een loodgieter of een metselaar bij.

Mijn opdrachten lopen uiteen van renovatie tot en met kleine verbouwingen. Ook panden compleet renoveren, kozijnwerk en badkamers behoren tot mijn werkzaamheden. Servicewerk doe ik uiteraard ook zelf, waaronder onderhoud in de meest brede zin van het woord. Van oorsprong ben ik timmerman, de rest heb ik mijzelf aangeleerd in de loop der tijd.

Persoonlijk vind ik mijn meest opvallende klus een marmeren badkamer. Hierbij heb ik grote platen marmer verwerkt. Er kwam veel zagen en polijsten bij kijken en het was een kunst op zich om de douchevloer aflopend te maken. Heel apart om te doen en met een waanzinnig mooi resultaat (zie fotoalbum).

Ook leuk was de renovatie van een heel pand van top tot teen. Dat was in 2002. Het ging om een pand uit 1960 dat helemaal in de stijl van toen was: bruin en (voor huidige begrippen) oubollig. Dat is nu helemaal licht en modern geworden. Ja, daar ben ik wel trots op.

Mijn belangrijkste streven is om goede afspraken te maken en kwaliteit te blijven leveren.

Ik geloof erin dat de klanten dan vanzelf (terug) komen. Ik ‘besta’ al sinds 1990 door mond-tot-mond reclame van m’n klanten. Ik laat liever mijn werk spreken.

Ton Brink


Timmer-, onderhouds- en renovatiebedrijf | Ton Brink | Pastoor Van de Marckstraat 5 | 6551ZN | Weurt
Tel/fax: 06 502 77 985 | E-mail: info@tonbrink.nl